post image

Ince: Zlatan/Mandzukic inte lösningen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United och Liverpool-mittfältaren Paul Ince anser inte att Mario Mandzukic är lösningen på Manchester Uniteds problem. 

United kommer försöka värva en anfallare i januari, men det är som bekant inte lätt att få de bästa spelarna under vinterfönstret. Man har länkats med både Mario Mandzukic och även löst med Zlatan Ibrahimovic, vars kontrakt med LA Galaxy går ut i december – och Zlatan själv har öppnat för en återkomst i Europa.
Mandzukic är inte en del av Maurizio Sarris planer i Juventus och tros finnas tillgänglig för ca £10 miljoner.

Somliga skulle hävda att den här typen av rutinerad spelare och ledarkaraktär kan vara nyttig för det annars väldigt unga och oprövade Manchester United, men Paul Ince anser inte att den vägen är lösningen.
"Jag tror inte att Mario Mandzukic är svaret. Man köper aldrig sina bästa spelare i januari och klubbar säljer aldrig sina bästa spelare i januari, så vem Manchester United än signar kommer bara vara temporär lösning."
"Om man nu bestämt sig för att satsa på unga spelare så borde de titta på unga anfallare, inte på Zlatan eller Mandzukic" säger Ince.
Ole Gunnar Solskjaer hintade nyligen om att Manchester United kan komma att värva en mer erfaren spelare i januarifönstret.
"Kanske att en erfaren spelare kommer in och kan hjälpa de unga grabbarna" sa norrmannen.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen