post image

Ince: Zlatan hade varit Gudfadern i United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Ince säger att Manchester United måste försöka få tillbaka Zlatan Ibrahimovic till klubben. "Zlatan hade varit en fantastisk förebild för de unga, både på och utanför planen" säger den f.d Manchester United-mittfältaren. 

Ole Gunnar Solskjaer hintade nyligen om att Manchester United kan komma att bryta sin transferstrategi (unga spelare) temporärt i januari och värva in en äldre och mer erfaren ledare som kan hjälpa alla de unga grabbarna i laget att utvecklas.
Mario Mandzukic är den som nämnts absolut mest i media, men även Thomas Müller och Edinson Cavani är exempel på rutinerade spelare som Manchester United länkats med under hösten.
Och sist men inte minst Zlatan. Svenskens framtid är oviss och det ryktas om allt från fortsättning i MLS till Serie A eller comeback i Manchester United. Eller pension. Det står inte riktigt klart ännu vad Zlatan själv har för planer, men Paul Ince anser att Manchester United bör försöka locka tillbaka honom.

"Zlatan Ibrahimovic tycktes tease:a med att gå tillbaka till Spanien. Han har länkats med att stanna i MLS. Och även Perth Glory. Men jag tycker att en återkomst på Old Trafford vore rätt väg, om han vill det" säger Ince till Paddy Power.
"Han hade varit väldigt bra med att utbilda alla de unga spelarna som Ole tar upp. En otrolig förebild både på och utanför planen. De behöver någon som kan kontrollera omklädningsrummet och vara en riktig ledare och han passar i den rollen. Han kan visa de unga spelarna hur det går till. Han hade varit Gudfadern i Uniteds omklädningsrum. Jag kan inte se att Mario Mandzukic kommer komma - så varför inte Zlatan?"
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen