post image

Ince: Ut med allt det gamla – låt Rangnick bygga om klubben helt

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Ince menar att Manchester United måste sluta klamra sig fast vid det som varit och istället modernisera och tänka nya, i alla avseenden. 

United är en traditionstyngd klubb där storheter från förr spökar och där man ofta pratar om klubbens DNA och en viss typ av traditionsbunden filosofi man vill implementera. Men den gamle United-mittfältaren Paul Ince anser att man bör glömma det som varit och istället tänka nytt – med Ralf Rangnick som vägvisare.

”Ändra mindset i klubben, hur den styrs, hur den fungerar. Ha input på utveckling, rekrytering, coacher och stil. Klubben måste låta honom (Rangnick) ha total kontroll att ta den här klubben dit den ska vara. Inget sånt där ”spela The United Way” som vi hör hela tiden. Man United Way från 90-talet var längesedan och vi har inte spelarna för att göra det.”

”Han måste ändra hela klubbens filosofi. Det är ett tufft jobb för honom. Att vara manager för Manchester United är det bästa jobbet i världen om man får det att funka, men det kan också vara något som verkar attraktivt och sedan visar sig vara motsatsen. Vi har haft fyra managers på åtta år efter Fergie. Vilken manager de än tar in i framtiden så måste Ralf lägga fundamentet. Han måste fatta alla besluten.”

Källa: Mirror

.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Jag gillar inte snacket om att ”släpp the United way ” . Enligt mig har vi med vår inkompetenta ledning aldrig ens varit nära the United way sen Fergie. Moyes hade en ”relativt gammaldags brittisk långbollafilosofi” (kanske raljerar lite väl ) . Lvg var ganska omodern possessionfotboll i ett trögt tempo, Mou defensiv fotboll med kortsiktigt tänkande . Ole är kanske den ändå tränaren som försökt efterlikna the United way , men med en taktisk kompetens på de nordiska ligornas nivå ? Så kort o gott tycker jag Ragnicks viktigaste uppgift är att hitta en taktiskt offensivt lagd tränare som är lite av en visionär och som vill utveckla unga spelare samt bygger för att vara framgångsrik över tid . Där känns det som att Potter, Ten Hag o Poch , alla 3 borde kunna passa in ?

    16
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen