post image

Ince: United borde inte gett upp Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Ince säger att Manchester United måste ha en värdlsklassanfallare för att stänga gapet upp till de bästa lagen i ligan. 

Manchester United har förvissa börjat få igång Anthony Martial i en central anfallsroll och fransmannen har bra stats denna säsong, men att han tillhör eller kommer kunna tillhöra den absoluta världstoppen av renodlade anfallare kan kanske diskuteras.
United hade i januari vittring på en av Europas hetaste unga målmaskiner – Erling Håland, men han valde att krita på för Dortmund istället – sannolikt efter råd av hans alltmer United-fientliga agent Mino Raiola.
Men den gamle United-mittfältaren Paul Ince anser att United inte borde låtit norrmannen komma undan.
”Om de vill stänga gapet till Manchester City och Liverpool så behöver de en världsklassanfallare. De hade chansen med Håland, den unga grabben som gick till Dortmund. Det var riktigt tråkigt. Han är en väldigt väldigt bra ung spelare som kan bli ännu bättre och man kan inte låta spelare glida en ur händerna på det sättet. Det var en besvikelse att de inte kunde få honom. De måste ha någon som gör 20-25 mål på en säsong.”

Håland var minst sagt ett kap. Dortmund betalade ca £17 - 20 miljoner för hans signatur och han gjorde hattrick redan i sin debut, under loppet av 20 minuter. Därefter har han fortsatt att ösa in mål - och dessutom mot toppmotstånd som Paris Saint-Germain och hans marknadsvärde ligger sannolikt på runt £100 miljoner bara ett par månader efter övergången, skriver The Mirror.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Även om det var omöjligt att förutspå Hålands galna målgörande i Dortmund så är ju £17-20m löjligt lite.
  Med tanke på ålder och antal mål framförallt i CL borde priset varit minst det dubbla, vilket United borde i slutändan ha bjudit på killen.
  Kanske är det så att Håland inte var intresserad att komma till oss, men det känns
  lite bittert när man tänker på att Dortmund signar 19 årige Håland för £17-20m, samtidigt som vi för kämpar för att få Taith Chong som fyller 21 i år att förlänga kontraktet med oss..
  Hålands veckolön är dessutom £130.000, det är alltså mindre än vad Ighalo tjänar i dagsläget..
  Paul Ince har en poäng..

  0
  0
 2. Det är klart att fotbollsspelaren Håland hade varit perfekt för oss. Men jag vill ha bort Railo från våran klubb. Därför lutar jag att detta var rätt i längden. Spelaren ifråga ska väl iväg om ett par år. Profit för Pizzabagaren.

  0
  0
 3. Ince borde veta bättre. Spelaren i fråga (Håland) är den som bestämmer till sist, inte klubbarna. Klubbarna kan bara göra sitt och visa intresset sedan är det upp till spelaren att välja, så varför skulle United ha ”låtit spelaren glidit dem ur händerna”? Eller när Ince blev såld, fick han inte välja utan den enda spelaren i världen som blivit flyttad utan att ha något att säga till om? Låter konstigt. Men så måste det vara om nu Ince inte förstår sig på hur spelarens val bestämmer i slutet, inte hur mycket en klubb vill ha spelaren. Håland gick till klubben han trodde sig kunna utvecklas bäst i, jag håller med honom.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen