post image

Ince: Tror ni Sir Alex hade hanterat det såhär?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Ince sågar Ole Gunnar Solskjaer för sättet han hanterat situationen med Paul Pogba. 

Det ryktas ständigt om Pogbas framtid och känslan är väl att han vill bort från Manchester United. Han sa i somras att han gärna ville ha en ny utmaning, men United vägrade sälja honom – eller så var det ingen klubb som erbjöd pengarna som krävdes och han blev kvar.
Säsongen har kommit att handla mycket om Pogba, trots att han varit skadad den absoluta majoriteten av hösten och vintern. Och trots att det nästan dagligen förekommer rykten om att Pogba är på väg bort, så har beskedet från Solskjaer varit att han inte kommer säljas. I alla fall inte i januari.

Paul Ince tycker dock att Solskjaer varit alldeles för mjäkig i sin hantering av Pogba:
"Ole sa att han väntar på att Pogba ska komma in och prata med honom. Men så borde det inte vara. Det borde vara Ole som drar in honom och frågar honom exakt hur han ser på sin framtid i klubben. Som manager ska han fråga honom vad som pågår och vad hans problem är. Tror ni att Fergie hade hanterat det på det här sättet? Inte en chans - han skulle ha dragit Pogba åt sidan och sedan beslutat huruvida han ville framföra till media, vad han sagt."
"Det som är väldigt frustrerande är ju att vi hört storyn om att Pogba vill lämna många gånger nu, men ändå är han kvar. Om inte någon kommer och erbjuder de pengar som United vill ha så kommer han vara kvar i slutet av månaden också. Det är en ond cirkel."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen