post image

Ince: Det vore en drömtrio

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Ince säger att Manchester United vore dumma om man inte köpte Harry Kane om tillfälle gavs. 

Jadon Sancho och Jack Grealish har länge ryktats vara Manchester Uniteds primära transfermål. Men det ryktas även om att man vill ha en central anfallare i sommar och ett namn som nämns allt oftare under våren är Harry Kane. Det tros dock mest vara rykten och det har även rapporterats att United inte kommer prioritera en värvning av Kane, med tanke på komplexiteten och prislappen en sådan affär skulle innebära.
Men den gamle United-mittfältaren Paul Inte säger att United vore dumma om man inte såg till att våra Kane om möjlighet gavs.
”Jag kan inte se att Harry Kane till Manchester United skulle ske. Jag kan tänka mig att han lämnar ja och att han vill lämna Tottenham, men inte för att gå till United. Folk säger ju att vi glömmer bort att vi har Marcus Rashford på topp. Han har alltid velat spela anfallare, men vi ska komma ihåg att han även kan spela på vänsterkanten – och därifrån har många av hans mål kommit den här säsongen.”
”Och om Kane kan komma in och utmana så skulle de ge en viss konkurrens till truppen. Det har alltid funnits en konkurrens i United och det vore kul att se det igen – att spelare slåss om sina platser. Så om man tänker sig Rashford till vänster, Kane centralt och Jadon Sancho till höger.. Det låter rätt så bra va? Men det låter antagligen som en dröm av en anledning – eftersom det är en dröm.”
”Missförstå mig rätt. Om – och det är ett stort OM – United skulle kunna få Kane och han vill göra flytten så kommer man väl säkert försöka köpa honom. De hade varit dumma om de inte gjort det. Om man kan få honom så måste man se till att få honom. Men jag kan inte se att så blir fallet.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

   1. Nej men troligtvis bye bye för Martial. Han skulle nog inte trivas med att vara backup eller rotera med Rashford på vänsterkanten eller kane centralt. Greenwood däremot skulle nog inte ha några problem med det samt att han skulle få starta en hel del cupmatcher.

    0
    0
    1. Beror väl på hur länge Greenwood blir förpassad till bänken och U23.
     En säsong till är väl ok, men om Kane kommer och dominerar 4-5 år framåt, då tror väl inte ens du att Greenwood vill kasta bort sin talang genom att vara andra eller tredje alternativ under dessa 4-5 år?
     Sen har jag svårt att tro att pengarna finns att köpa in två anfallare för runt £300M. Och sedan kanske också Grealish för runt £65M. Inte ens United har dom pengarna, även om United fortfarande är en förmögen klubb.

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen