post image

Ince: Det är över nu – han har inte en chans att slå sig in i United!

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Ince säger att det inte finns en chans i världen att Ole Gunnar Solskjaer ser Donny van de Beek som en långsiktig spelare i Manchester United. "Han lämnar i januari" säger den f.d mittfältaren. 

Donny van de Beek har förvisso fått väldigt begränsat med chanser i Manchester United under sitt första år i klubben, men han har heller knappast stärkt sina aktier när han väl fått sin chans.

Holländaren fick under deadline day se en transfer till Everton blockad av United – något som kan tyckas märkligt med tanke på att Solskjaer uppenbarligen inte har något förtroende för spelaren. Och den gamle United/Liverpool-mittfältaren Paul Ince tror inte det finns en chans att han lyckas slå sig in i Solskjaers långsiktiga planer.

I en intervju med Youtube-kanalen The United Stand, säger Ince:

"Absolut igen chans! Han (Solskjaer) försökte göra spelaren glad genom att spela honom. Det är alltid tuff att göra ett avtryck i sin första start och man inte har spelat innan, och att byta ut honom i halvtid (mot Young Boys)... Vad säger det? Vad säger det till fansen? Vad säger det till Donny? - om man inte kan få en hel match mot Young Boys - oavsett tio man - så är det dags att lämna."

"(Om jag var han) så skulle det inte finnas någonting Ole kunde säga för att övertyga mig om att min framtid var i Manchester United. Jag hade önskat det, eftersom det är den största klubben i världen - men han behöver spela fotboll."

"McTominay är snart tillbaka. Matic - som jag personligen älskar - är tillbaka och han har också Fred på mittfältet. Solskjaer kommer aldrig peta Fernandes eller Pogba, han har Lingard som också kan spela på den positionen - så alla tecken finns där och jag förväntar mig att han lämnar i januari. Om det så blir ett lån... För de kommer inte få tillbaka pengarna de spenderade på honom."

"Man tycker synd om honom, för han verkar vara en bra grabb. Han ser ut att vilja göra bra ifrån sig, han ser ut som det ultimata proffset. Men han måste veta nu att det snart är över."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen