post image

Ince: Coacherna briljanta!? Det är är rent s***snack från Solskjaer

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Ince sågar Ole Gunnar Solskjaer och hans oerfarna coacher. "Jag hade älskat att se vad de egentligen gör på träningarna. För de verkar ju inte jobba på rätt saker" säger den f.d mittfältaren till The United Stand. 

Solskjaer har en stor del i Manchester Uniteds historia. Han var under många år den där lojala inhopparen som slängdes in från bänken och satte bollar i mål. B.la i Champions League-finalen mot Bayern 99. Hans status inom Manchester United råder det inga tvivel om och han har också gjort ett bra jobb under sina tre år som manager för klubben.

Men han har inte samma verktygslåda som övriga toppmanagers. Bristen på taktik är uppenbar och hans CV är skralt på meriter. Han har dessutom en väldigt oerfaren ledarstab vid sin sida, Mike Phelan undantaget, och den f.d Manchester United-mittfältaren Paul Ince menar att vi inte kan förvänta oss att en så oerfaren ledning ska kunna få United att utmana de bästa lagen.

"Man kan inte förvänta sig att en manager som inte lyckades hålla Cardiff uppe och sedan gick till Molde ska komma in till den största klubben i världen och producera ett lag som ska utmana de bästa lagen i världen med den personal han har. Han har en U23-coach som kommit upp från akademin (McKenna). Han har Michael Carrick... Ingen coaching-erfarenhet. Micky Phelan... Jag vet inte vad hans jobb är där."

"Det är hans stab. Det är hans personal. Och vi återkommer hela tiden till taktik och att de inte får det bästa ur spelarna.. Titta på hans personal. Det är alltså den personal som Ole säger är "väldigt bra, briljanta." Vilket skitsnack. För de släpper in mål för nöjes skull. Gör de sitt defensiva arbete? Vet de var spelarna behöver vara när bollen är vid en viss position? Jag skulle vilja hälsa på på Carrington och i en veckas tid titta på vad de egentligen gör under träningarna. Jag hade gärna velat se det."

"Jag vet inte om de spelar fem-manna-lag, lite volley och allt sånt skräp. Huvudtennis. Jag vet inte vad de gör, men jag hade velat se ett pass. Jag skulle vilja att Ole bjöd in mig under en vecka och sa "Paul det är såhär vi gör." För jag ser ingenting under matcherna som tyder på att de jobbar på det här eller det där."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen