post image

Ince: Alexis kan bli en nyckelspelare nästa säsong

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Ince tror att Alexis Sanchez kan komma tillbaka till Manchester United och överraska alla. 

Alexis har tyvärr varit en kapital flopp sedan han kom till United och det faktum att han är Premier Leagues bäst betalda spelare någonsin – och fortfarande har kontrakt i två år till – gör saken lite extra parodisk. United tros vilja göra sig av med Alexis i sommar, men det kan givetvis bli svårt att hitta en köpare som är redo att matcha hans nuvarande lön och risken får väl ses som överhängande att han blir kvar – om han inte vill kliva ned ordentligt i lön för att möjligen kunna återuppliva karriären på annan håll.
En annan variant är att han lånas ut igen, men den gamle United-mittfältaren Paul Ince tror dock att Alexis kan överraska alla och bli en viktig spelare för United.
”Jag skulle inte räkna bort att Sanchez kommer tillbaka till United och blir en viktig del av deras lag under nästa säsong. Fotboll är en lustig sport. Jag har själv som manager varit i situationer då jag tänkt ”okej jag kommer sälja honom” men sedan får man inte någon köpare och de blir kvar i klubben. Sedan kommer försäsongen och de är plötsligt en helt annan spelare än vad de var säsongen innan och blir nyckelspelare kommande säsong. Så Sanchez kan definitivt gå tillbaka till United, göra bra ifrån sig på träningarna och pang! Plötsligt är han viktig för deras planer trots allt.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen