post image

Ighalo villig att offra halva lönen för att stanna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i The Sun så är Odion Ighalo redo att gå ned i lön rejält för att bli kvar permanent i Manchester United. 

Ighalo har gjort det oväntat bra sedan han kom på lån ifrån Shanghai Shenhua under januarifönstret. Nigerianen har gjort fyra mål på fyra starter för United och Solskjaer har hintat om att man kan komma att köpa loss honom permanent is sommar.
Enligt The Sun så tjänar Ighalo i dag £240 000 i veckan i den kinesiska ligan, men tidningen hävdar att han är redo att halvera sin lön för att bli kvar i United.
Enligt en rapport i The Mirror under söndagen så skulle det kosta United £15 miljoner att köpa loss Ighalo permanent i sommar.
 

Källa. The Sun, The Mirror

Kommentarer till artikeln

18 KOMMENTARER

 1. Haha sjukt vilken lön han får i kinesiska ligan.. han har varit bra för oss och jag älskar hans attityd gentemot klubben! Men, att halvera hans nuvarande lön innebär £120. Tycker det är fortfarande alldeles för högt!

  0
  0
  1. Tycker du att 120 är för hög. Vad har dom som spelat för United snart 10 år gjord för just United. Du tycker att han ska tjänar 80 medan chung får 130 som ser ut Som liten bebis Och platsas inte i United starta elva. Lol näe man måste vara lite logiskt

   0
   0
   1. ta lingards lön och ge han. skicka iväg på lån Pierera och sölj lingard. eller behåll dom som trupp spelare och sänk deras lön. vill dom lämna visst. jag läggar hellre två unga från akademin på deras lön eller en av dom på två unga fräscha från akademien. två smäll på en .. en ny chans nya United och riktiga utmanare

    0
    0
  2. 350,0000 för sopan Sanchez. Snart är sopan tillbaka från Inter, är 120k för mycket för en spelare som faktiskt spelar och ÄLSKAR klubben när en som hatar spelar för den tjänar 350,000?!! Är du sjuk i huvudet?

   0
   0
     1. Ja du, förklara gärna varför du jämför en erfaren spelare med en junior som tagit klivet till A-laget. Som dessutom inte spelar på samma position..
      Sen vill jag att du också förklarar vart du fått uppgifterna ifrån om att ”Chung” tjänar £130..

      0
      0
     2. Ja gjorde det lättare för dig och sökte upp ”Changs” lön. Det är 12000€ alltså drygt £11. 120000 i kr.. innan du spyr ur dig saker du inte har någon aning om, forska runt efter info så du inte framstår som en idiot..

      0
      0
  1. Ja du du varför ska ens engagera mig i vad han tjäna?!?! Han i helvete har länkad med Juventus väldig länge?!? Bara för att höja sin lön?!?! Ändå snacka vi om att han är junior?!

   0
   0
   1. Det var ju för fan du som frågade mig varför han ska tjäna mer än Ighalo?!
    Att han varit länkad med andra lag tyder på att dom har visat intresse för honom, och det var för att han satt på ett utgående kontrakt. Han kritafr nyligen på nytt kontrakt vilket gör honom united spelare flera år framöver.. som jag har skrivit på äldre artikel så tror jag på killen, han kommer bli grym. Det är vad JAG tror!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen