post image

Ighalo: Självklart vill jag stanna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo säger att han mer än gärna blir kvar i Manchester United på ett permanent kontrakt om ett sådant tillfälle erbjuds efter säsongen. 

Odio Ighalo gjorde igår sitt andra framträdande för Manchester United då han kom in för Anthony Martial i andra halvlek mot Club Brugge. Han gjorde sin debut i måndags mot Chelsea och kom även då in istället för Martial. Efter gårdagens match fick Ighalo frågan om vi kan vänta oss se honom och Martial på planen samtidigt som anfallspar:
”Det är coachens beslut. Mitt jobb är bara att jobba hårt på träningarna varje dag och att hjälpa laget när jag blir kallad. Jag har spelat i Premier Leauge förut. Jag vet vad som krävs. Jag vet att man måste vara väldigt stark och fysisk, hålla upp bollen så lagkamraterna kan trycka framåt. Jag jobbar mot det. Jag blir bättre och bättre och vi har bra spelare här.”

United förväntas signa en yngre mer långsiktig anfallare i sommar, men Solskjaer har öppnat för att man kan göra Ighalos vistelse permanent om han presterar under våren. Och Ighalo tackar inte nej till ett sånt erbjudande om det blir aktuellt.
"Tyvärr är ju Marcus Rashford skadad. Han är en bra anfallare. Ibland spelade han från kanten. Jag är glad var de än vill att jag spelar. Jag är redo att köra. Självklart hade jag velat förlänga min vistelse här om jag fick den möjligheten."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Han ser ut att vara hämtad direkt från sunday leage. Den här värvningen bevisar ju bara hur jävla illa klubben ligger till, jag skäms när han hoppar in. Hoppas han kommer in i det snart så jag ska slippa göra det i forstättningen!

    3
    6

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen