post image

Ighalo öppnar upp om familjetragedin

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo berättar om hur hans syster tragiskt gick bort i december och säger att alla mål han gör för Manchester United kommer att dedikeras henne. 

Ighalo berättar i en intervju med The Sun hur hans äldre syster plötsligt kollapsade och gick bort i december då hon gjorde sina barn redo för skolan, endast 43 år gammal. Anfallaren säger att systern precis som han själv var ett stort United-fan och att han kommer dedikera alla mål han gör till henne.
”Jag känner mig väldigt känslosam för jag har inte riktigt förstått att min syster är borta för alltid och att jag aldrig kommer få se henne igen. Ibland när jag är ensam så sitter jag bara och minns henne. Det gör ont i hjärtat. Min tvillingsyster Akhere ringer mig ibland och gråter och jag gråter också ibland när jag är ensam. Det är en väldigt smärtsam förlust, men jag försöker vara en stark man.”

"Det var en väldigt smärtsam stund. Hon bara föll ihop och dog innan barnen ens hann ringa ambulans. När sjukpersonalen kom så försökte de återuppliva henne, men det var för sent. Även om hon var min storasyster så var hon som en mor för oss alla syskon. Hon var ett stort United-fan. Alla vi växte upp och tittade på Manchester United och supportade dem. Marys man följde Chelsea och deras barn följde Manchester City och Liverpool, men hon var lojal mot United."
"Hon bad alltid för att jag skulle signa för United. Även när hon kom för att se mig i Premier League då jag spelade för Watford så hoppades hon att jag skulle gå till United. Det som är smärtsamt nu är att hon inte kan se att jag skrivit på för United. Men jag vet att hon är där uppe och ser mig."
"Därför kommer jag spela med hennes namn på mina skor, så hon alltid är med mig på Old Trafford och i alla matcher jag spelar för Manchester United. Varje mål jag gör mellan nu och slutet av min karriär kommer jag dedikera till gud och till henne. Jag har skrivit hennes namn på min speciella vita t-shirt och har hennes namn på skorna för jag vill visa världen att hon alltid är med mig. Det betyder att hon kan känna mig spela på Old Trafford och känna den där drömmen vi alla bad för, även fast hon inte är här för att se det. Men hon kommer finnas med där ute på planen och assistera mig."
Källa: Mirror, The Sun

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen