post image

Ighalo om framtiden: United eller Shanghai

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo pratar om framtiden - blir det Manchester United eller Shanghai Shenhua. 

Ighalo har gjort en mindre succé med fyra mål på åtta framträdanden sedan han överraskande lånades in från Shanghai Shenhua i januari. Han har snabbt blivit en populär karaktär i United och det ryktas om att United vill köpa honom permanent. Men Sky Sports kom för någon vecka sedan med uppgifter om att anfallaren nu har ett nytt kontraktserbjudanden från Shanghai – ett två års-kontrakt som skulle ge honom £400 000 i veckolön. En summa United inte ens kommer att komma i närheten av att matchen.
I en intervju med ElegbeteTV säger Ighalo såhär om framtiden.
”Det finns inget erbjudande ännu (från United). Säsongen håller fortfarande på och mitt lånekontrakt är inte klart ännu. Jag fattar inte beslut själv här i livet. Jag har principer och riktlinjer för allt jag gör. Jag ber alltid Gud om vägledning. Jag har sett så många tweets om det här. Jag har sett så många bli helt galna och säger gå tillbaka till Kina, några säger stanna med Man United. Har ni sett mig säga ett ord? Jag har ingenting att säga. När säsongen är slut och om jag har erbjudanden från båda lagen kommer jag sätta mig ned och fundera på saken och be om det. Och vad Gud säger, kör jag på.”
”Jag tar inga förhastade beslut och låter mig inte ryckas med av vad folk säger. Jag kom till Manchester United för att spela med sänkt lön eftersom jag ville det. Så allt kan hända, men jag vill avsluta säsongen och mitt lån först. Sedan får vi se. Jag vill inte rusa in i saker. ”hit och dit.” Jag måste avsluta säsongen, sätta mig ned min min agent och se vad alternativen är.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Ge Ighalo ett års kontrakt som alla andra 30 plussare får, men ge honom en bra lön. 450,000£ sparar vi in i löneutgifter när vi sparkat ut Sanchez, många som kan få en bättre lön Ighalo en utav dem om bara grisen Sanchez lämnar.

  0
  0
  1. Claes,
   Du vet väl att det är väldigt enkelt att göra sig av med Sanchez?
   Ole får helt enkelt sätta sig ner med Sanchez agent och förhandla vad det kostar att bryta kontraktet i förtid. Agenten säger ett belopp, Ole säger något lägre och sedan hamnar beloppet nånstans där mellan.
   Sen är alla nöjda och glada och livet går vidare.
   Ps. Du vet väl att Ighalo har blivit erbjuden runt 400k i veckan för att stanna kvar i Shanghai? Det beloppet verkar vara inne. När Sancho får reda på detta, kommer han också vilja ha 400k. Annars kommer han inte. Osv Osv Osv. De flesta spelarna spelar för pengarnas skull.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen