post image

Ighalo: Ole är en riktigt bra kille

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo pratar om tips och trix han lärt sig av sin nya manager Ole Gunnar Solskjaer.

Ighalo gjorde avtryck fort efter att han lånats in från Shanghai Shenhua och var redan uppe på fyra mål för United när ligan pausades. I en intervju med Manutd.com berättar han om fördelarna att ha en f.d anfallare som manager.
”När jag flyttade till United så lärde jag mig några saker av honom. Under matcher tex.. Det var en match då jag gjorde mål och han sa ”du hade gjort fler mål om du gjort så istället.” Jag funderade över det och jag vet att om jag hade gjort som Ole sa så hade jag faktiskt gjort fler mål. Han säger ”Du är en anfallare, sätt chansen.” Så jag har lärt mig mycket av honom om positionering och hur man ska göra vissa saker under matcherna.”
”Som anfallare är det bra när man har en anfallare som coach. Han är någon som gjort mål under lång tid och som gjort mycket för United, så det är bra att lära sig av honom. Han är en väldigt lugn kille. En bra kille. Utanför fotbollen också, så är han en bra kille. När alla garvar på träningarna så är han med oss och pratar med oss, men när det är match så är det allvarliga miner. Då är det business som gäller.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ighalo själv verkar vara en bra kille som jag tycker passar in helt underbart i truppen. Våra andra anfallare (förutom Greenwood) söker efter dribblingar för att sedan avsluta medans Ighalo söker målet så snabbt som möjligt. Med tanke på åldern så förstår jag om det bara blir ett års kontrakt varje år.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen