post image

Ighalo: Jag ska ta oss högre och högre

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo öppnar upp om känslorna kring att han nu får stanna i sin drömklubb fram till januari 2021. 

Efter en vecka med mediarapporter om att Odion Ighalo skulle återkallas av Shanghai Shenhua så lät Manchester United istället meddela att man kommit överens med Shanghai Shenhua om att förlänga Ighalos lån, som enligt originalkontraktet gick ut den 31:a maj.
Anfallaren får nu istället stanna i Manchester United till den 31:a januari 2021 och i en intervju med Manutd.com säger han:
“Jag är väldigt lycklig. Det är en dröm för mig att vara här. Jag bubblar inombords och är redo att köra. Jag känner mig ok. De senaste dagarna har varit lite jobbiga eftersom det pratats så mycket om det, men nu är jag väldigt glad och jag måste koncentrera mig fullt nu. Jag är här till slutet av januari, så det är bra för mig.”
“Jag beslutade att jag ville stanna och jag är lycklig. Sedan första dagen jag kom hit så klargjorde jag att skulle göra vad som än krävdes för att fortsätta arbetet. Det var väldigt svårt. Det var en del samtal, men jag är glad att de äntligen kom överens om allting och att det är officiellt nu.”
“Jag har skickat ett tack till Shanghais president och VD för supporten eftersom de vet att det här är vad jag vill. Så jag tackar dem och jag är glad över att det blev såhär. Och de öskar mig all lycka också. Som jag tidigare sagt – jag har supportat den här klubben sedan jag var ung och det är en dröm att få spela för klubben nu. Nu när jag förlängt mitt lån så är det ännu klarare. Jag vill bara jobba hårt, njuta av det, hjälpa laget och göra vad jag kan för att ta oss högre och högre.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen