post image

Ighalo förklarar målfirandet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo förklarar målfirandet efter debutmålet. "Det var tillägnat min syster" säger anfallaren. 

Manchester United hade i går kväll lekstuga hemma mot Club Brugge och visade upp sitt fulla register.
En av de många positiva sakerna från gårdagskväll var att Ighalo fick göra sitt första mål för United. Ett riktigt s.k måltjuvsmål där han fanns på plats centralt och tryckte in Juan Matas inspel och vid målfirande lyfte han matchtröjan för att visa tröjan under – en hyllningen till den nyligen bortgångna storasystern.
 

"Ja T-shirten var för min syster. Jag förlorade min syster i december och hon är mig väldigt kär. Och hon är ett stort United-fan. Vi hade hoppats på den här stunden, men nu när jag är i United så är hon inte längre här för att se det. Så det är känslosamt för mig, så jag lovade mig själv att dedikera alla mål jag gör till henne. Hon är där upp och ser mig därifrån."
"Men det känns fantastiskt att göra mål för det är det här jag längtat efter. Nu är det en dröm som besannats för mig. Jag har drömt om det här sedan jag var liten. Att spela för det här laget och göra mål betyder mycket för mig. Jag kommer minnas den här stunden i hela mitt liv."
"Innan matchen så skickade alla mig meddelanden (från Nigeria). De har väntat på att jag ska göra mitt första mål för United. De har sagt åt mig att jag är nära och de hoppades på att jag skulle göra det i dag. Så nu har jag gjort målet men kan inte titta på telefonen för jag kommer ha hundratals grattis-meddelanden från Nigeria och från överallt. Men det är jag ju väldigt glad för. Jag trivs här. Grabbarna här har gjort det lätt att stadga sig, så det är jag väldigt glad för."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen