post image

Ighalo: Det här är en dröm för mig

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo säger att han drömt om att få spela för Manchester United sedan barnsben och att han är mycket tacksam över att nu få chansen att göra det.

Manchester United hade ett primärt transfermål för anfallet – Erling Håland, men han nobbade United för Dortmund. Hur reservlistan såg ut och vilka andra man försökte värva låter vi vara osagt, men i slutändan blev det ett lån av Odin Ighalo på deadline day från kinesiska klubben Shanghai Shenhua. Och det kan vi nog sannolikt konstatera att det inte var ett alternativ som stod högt upp på Uniteds lista.
Den nu 30-årige anfallaren har dock erfarenhet av Premier League sedan tiden i Watford – då han gjorde 16 mål på 55 matcher för klubben och kommer fungera som en avlastning för Martial och Greenwood i Marcus Rashfords skadefrånvaro. Ighalo landade idag i Manchester och gav en kort intervju med Sky Sports vid ankomsten:
”Det är en dröm som besannas för ända sedan jag var liten så har jag följt och drömt om Manchester United. Men nu är det verklighet. Jag kan inte säga mycket mer nu innan jag kommer igång där. Det har varit galet (transferfönstrets sista dagar) men jag är ju såklart glad att vara i Manchester United. Det här är en fantastisk möjlighet för mig och jag tackar Gud, min agent och min coach som gett mig den här möjligheten. Jag är glad över att vara här och få jobba med laget för att avsluta säsongen väldigt bra. Min plan idag är bara att ta det lugnt för jag har rest väldigt långt från Shanghai till Manchester. Idag är det bara vila som gäller och imorgon börjar arbetet.”
Källa: Sky Sports

.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Detta betyder att det är en dröm och stor chans för den 30 årige anfallaren att spela för ManUtd, som han bör dra så stor nytta av. Hoppas att han blir tillräckligt motiverad för att spela på en hög nivå som krävs för att ManUtd ska spela som ett topp 4 lag.

    12
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen