post image

Ighalo får inte vistas på Carrington

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo får inte träna på Manchester Uniteds träningsanläggning Carrington pga av rädsla av Coronaviruset rapporterar The Mirror. 

Ighalo reste från Kina till Manchester i början av februari. Han reste inte från den region där Coronavirusets utbredning är som värst, men Manchester United har vidtagit säkerhetsåtgärder för den två-veckors-period från att han landat i England.
Man valde att låta honom stanna i Manchester då resten av laget reste till Marbella, där man nu är på träningsläger. Detta eftersom man inte ville riskera att reglerna för inresa i England skulle komma att skärpas och Ighalo skulle riskera att inte tillåtas resa in i landet igen. Eftersom han nyligen vistats i Kina.
 

Anfallaren har tränat hårt i Manchester under den gångna veckan, men träningen har inte skett på Carrington skriver The Mirror. Enligt tidningen har United instruerat Igahalo att träna på annan plats tillsammans med en personlig tränare av säkerhetsskäl. Sannolikheten att Ighalo bär på viruset är mycket låg, men man vill vara på den säkra sidan skriver Mirror.
Ighalo förväntas vara inkluderad i truppen till mångagens stora Premier League-match mot Chelsea på Stamford Bridge.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen