post image

Hyllningar till Lindelöf

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Victor Lindelöf får hyllningar för sitt framträdande för Manchester United i gårdagkvällens match mot Burnley. "Han börjar bli väldigt bra för Man United."

Lindelöf och Maguire är det givna mittbacksparet för Manchester United och duon har väl varken direkt kritiserats eller hyllats. I går var första gången på länge man höll en nolla och även om det slutgiltiga ansvaret ligger på De Gea (som stått för en del tavlor under hösten/vintern), så är det givetvis även resten av lagets uppgift att försvara innan motståndarlaget kommer till målchans.
Igår gjorde backlinjen i United ett bra jobb och experten Danny Murphy hyllade Lindelöf, under BBC:s highlights show.

"Det var ett väldigt bra framträdande från Lindelöf och förvånande att nollan kom i dag eftersom de spelade utan sina två bästa ytterbackar. Han ska ha cred. De var på rätt plats vid rätt tid. Det som var väldigt imponerande med Lindelöf var hans distribution. Även om han vid något enstaka tillfälle gick bort sig så hittade han tillbaka i tid. Jag gillar hans lugn och han har blivit en ordinarie bra spelare för United. Maguire var också imponerande. Det är väldigt viktigt att de fortsätter hålla nollor."
Harry Maguire själv, sa såhär efter matchen.
"Det har varit en besvikelse att vi inte kunnat hålla nollor. Vi är ett lag som inte släppt till många chanser, men vi har inte lyckats på fasta situationer och den typen av grundläggande saker så det är härligt att komma hit och hålla nollan och få en bortaseger."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen