post image

Hur Ronaldo påverkade Fernandes-övergången

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att han pratade med både Cristiano Ronaldo och Nani inför flytten till Manchester United. 

Cristiano Ronaldo kom som supertalang från Sporting till Manchester United år 2003 och blommade ut till en av världens bästa spelare under sina sex säsonger i klubben. Nu har United värvat en ny spännande portugis – Bruno Fernandes. Och Fernandes, som känner Ronaldo från landslaget säger att de hade konversationer om United innan övergången.
”Ja jag pratade om Manchester United med Cristiano. Han hade bara bra saker att säga om United. Han sa att han började leva sin dröm här och att det var här han började bli en riktigt bra spelare. Jag tror han är glad över min transfer. Jag pratade också med Ole och han sa att han hade frågat Cristiano om mig och han hade sagt bra saker om mig, vilket är kul! Cristiano spelar med mig i landslaget och han känner mig. Han är en bra person och jag vill följa hans fotspår.”
Även Nani – som var lagkompis med Fernandes i Sporting innan MLS-flytten till Orlando – hade goda ting att säga om klubben:
”Jag har spelat med honom. Han var min kapten i Sporting och jag lärde mig några saker av honom. Han skickade mig ett meddelande häromdagen och han sa att han var väldigt glad över min flytt.
Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. C.Ronaldo hade dock erfarna spelare runt om sig som inte lät honom sväva iväg för mycket utanför sin roll på planen. Dribblade han för mycket blev han nedsparkad av Scholes på träningen. Giggsy var en stöttpelare för honom. Behöver man ens nämna SAF’s betydelse för honom också? De flesta delarna i laget var redan starka nog att låta honom få spela sitt spel när det väl var matchdag.
    Så är det inte i dagens Manchester United. Tyvärr. Hoppas dock att Fernandes kan hitta sitt spel, där han glänser och får andra att se bättre ut också.

    10
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen