post image

Hughes råd till United: Gör allt för att få honom att stanna

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mark Hughes säger att Manchester United måste se till att övertala Edinson Cavani om att stanna i klubben även nästa säsong, då den typen av spelare inte växer på träd och United inte ses som favoriter till någon av de få som finns på transfermarknaden.  

Edinson Cavanis kontrakt med United löper ut till sommaren och i detta nu är det oklart om det blir ett andra år i klubben. Hans far var nyligen ute i media och förklarade att han vill hem till Sydamerika för spel med Boca Juniors, men Solskjaer sa inför helgens match mot Tottenham att anfallaren ännu inte bestämt sig.

I matchen mot Tottenham visade Cavani hur viktig han kan vara för Manchester United och efter matchen medgav Solskjaer att han givetvis vill att Cavani stannar kvar i United även under nästa säsong. Och den gamle Manchester United-anfallaren Mark Hughes anser att det är precis vad United bör lägga krut på – att övertala Cavani att stanna i klubben.

"Han är den där spelartypen som man inte ser så ofta nuförtiden och om man ser dem så är de ofta väldigt dyra spelare. Om Cavani flyttar hem till Sydamerika så kommer Manchester United behöva fylla det tomrummet för att kunna stänga gapet till Man City. Det han gör just nu är högsta klass och ska man ersätta det han just nu bidrar med så kommer man att vara tvungna att spendera en jäkla massa pengar."

"Det finns inte många anfallare i världsfotbollen just nu som kan spela samma roll som Cavani och göra det på sättet som han gör det. Han har gjort det under så många år på den högsta nivån, så han kan rollen och vet vad som förväntas om man har den rollen. Och han tar fantastiska löpningar som hans lagkamrater vet att han kommer ta."

"Så om han lämnar och United förlorar honom så kommer det vara ett stort hål att fylla och det kommer inte bli lätt, för det finns bara ett visst antal och en av dem var på planen idag - Harry Kane. Erling Håland också, men han kommer ha många alternativ och kanske att United inte är förstavalet. Det är en nyckelposition för dem. Om det vore mitt beslut hade jag nog satsat helhjärtat på att försöka övertyga Cavani om att stanna ett år till."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen