post image

Herrera: Därför lämnade jag Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ander Herrera öppnar upp om varför han valde att lämna Manchester United för Paris Saint-Germain. 

Ander Herrera lämnade förra sommaren Manchester United på fri transfer och signades av PSG. I en intervju med The Athletic öppnar han upp om varför han fattade beslutet att lämna.
”Det handlade inte om pengar. Det handlade om hur länge det tog att få ett erbjudande. Enligt mig väntade jag för länge på ett kontraktserbjudande och jag tycker jag förtjänade mer uppmärksamhet från klubben. Jag var en spelare som gav allt och som aldrig klagade. Jag gick aldrig ut i media och klagade om något. Jag visade aldrig managern eller någon i styrelsen någon sur min och de väntade till jag hade fem eller sex månader kvar på mitt kontrakt. Det var därför vi hade lite meningsskiljaktigheter.”
På frågan om han hade signat ett kontakt om det erbjudits tidigare, svarade Herrera.
”Ja absolut. Jag trodde de skulle komma till mig två år innan mitt kontrakt gått ut, som de flesta andra klubbar gör. De hade en annan idé om klubben och om laget och det respekterar jag till 100%. Om jag ser Ed Woodward i morgon så ger jag honom en kram, för sånt är livet. Jag hade en väldigt bra relation till honom. Han är en väldigt bra man, men vi hade några meningsskiljaktigheter gällande vår syn på laget och på klubben. Det är allt.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. ”Det handlade inte om pengar”… Tror inte dett dugg på det. Du fick en bra lön samt en go sign on-bonus när du skrev på för PSG. Och jag garanterar att Herrera till slut fick ett erbjudande på bordet, men som inte var tillräckligt bra kontra PSG-kontraktet. Och älskar man en klubb så låter man inte kontraktet gå ut för att sedan gå som boss man. En orm som skadade klubben slutligen, då vi garanterat hade fått ca 200-300 miljoner för honom. Vi har glömt dig och du var inte mer än en medioker spelare oavsett. Ruttna nu på bänken i världens i särklass tråkigaste liga. Over and out!

  0
  0
  1. Jag brukar ofta hålla me dig men inte angående Herrera han gav allt för oss han förtjänar mer respekt han har rätt o kräva högre lön de som att du löneförhandla me din arbetsgivare för till slut är det jobb ingen jobbar grattis vännen

   0
   0
   1. Rio5: Respekterar över vad du tycker om Herrera. Jag kände också många gånger över att det var en spelare som gav väldigt mycket på plan. Som jag skrev så fick han garanterat ett kontrakt på bordet med en löneförhöjning, men som inte var lika bra som PSG:s och därav valde han bort United. Herrera varken förtjänar eller är tillräckligt bra för att få över tre miljoner kr i veckan i United. Det är vad han fick i PSG. Och jag hade faktiskt förstått ifall det var ex Barca eller Real, dvs flytta hem igen, spela toppfotboll med toppspelare i världens kanske två största klubbar. Men han valde bort oss för PSG? Usch.. Jag förstår att vi inte har samma dragningskraft längre men sånt gör mig väldigt frustrerad. Samma gäller Di Maria. Samma gäller ex Dybala som gjorde allt i sin makt för att stanna kvar i Juventus – trots att klubben ville bli av med honom – för att inte hamna i United. Men vi tänker förmodligen olika där 🙂

    0
    0
    1. Jag förstår dig o håller me dig till Max men jag tycker fortfarande att Herrera förtjänar respekt titta hur han pratar om klubben alltid me respekt
     Sen är de lite orättvist att du jämför honom me di Maria

     0
     0
     1. Tror du han bryr sig om vad Herrera säger om klubben när han själv inte respekterar klubben

      0
      0
     2. GGMU7,
      Bryr du dig om vad Herrera säger och tycker?
      Han borde vara ultrasvikaren i din värld.
      Herrera var ju oförskämd nog att vilja lämna United.
      Nu tror jag att det inte var enbart pengarna som lockade bort. Att vinna titlar är många gånger minst lika viktigt som pengar. Och i PSG vinner han garanterat nåt varenda år.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen