post image

Henderson eftertraktad på marknaden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så riskerar Manchester United att tappa Dean Henderson till en annan storklubb. 

Henderson har imponerat under sin andra raka säsong på lån i Sheffield United och enligt Mirror och Daily Mail är Tottenham, Chelsea och Paris Saint-Germain nu intresserade av att signa honom.
22-åringen har kontrakt med Manchester United till 2022 och han ses som en naturlig efterträdare till David De Gea, men spanjoren lär stå i hans väg under många år framöver och frågan är hur United ska hantera situationen.

Tredjemålvakten Lee Grants kontrakt går ut till sommaren och han förväntas inte förlänga, Sergio Romero har länge varit en stabil andramålvakt och han har kontrakt till 2021 med option om ytterligare ett år.
Så frågan är när Henderson verkligen får chansen i Manchester United och hur de ska hålla honom kvar i klubben när andra lag - där han har möjligen har bättre chanser att slå sig in - visar intresse.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. Håller med om de gea men inte om Romero. Bättre behålla romero och ha Bishop i u23 laget och låna ut honom när han behlver lite a-lags fotboll. Men jag hoppas innerligt att United cashar in på de gea. Blir dessutom av med en tung lönekostnad. Sälj även pogba, även om han är en världsstjärna så hjälper han inte United. Känns som han hellre lallar runt och håller på med insta istället för att vara på carrington och fokusera på att komma tillbaka. Och är det sant att maddison är United fan sen barnsben så hoppas jag United värvar honom.

   3
   0
  1. Ja vi kräver lojalitet över spelare som har valt att förlänga kontrakt. Kontrakt är som sagt både för spelare som höjer sina löner(oftast iallafall men i de geas fall så är det så iallafall) och för klubben som kan casha in om någon klubb är villiga att betala det klubben vill ha eller att säkra upp posten i några år. Men som sagt man ska inte behålla en spelare bara för att vara snäll. Spelare kan välja att inte skriva under dom nya avtalen om man inte vill. Och i detta fallet är det värt att casha in på en spelare för att satsa på hendersson som är ung och visat sig vara väldigt bra under sin utlåning samt att man har romero som backup. Men detta är min åsikt. Alla tycker vi olika.

   1
   4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen