post image

Havertz: Jag stänger inga dörrar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United-ryktet Kai Havertz ger en uppdatering om framtiden och öppnar upp för en flytt från Tyskland, trots rykten om Bayern München. 

Bayer Leverkusens talangfulle mittfältare Kai Havertz har under hösten länkats med flera storklubbar, bland andra Manchester United. Och det har förekommit rykten om att United kan försöka sig på en dubbelvärvning av 20-åringen och den äldre kollegan i ligarivalen Bayern München, Thomas Müller.
Som ung tysk med en stark form i Bundesliga så länkas man i vanlig ordning med just Bayern München, men Havertz säger i en intervju med den spanska tidningen Marca att han gärna lämnar Bundesliga för spel i utlandet.

"De är antagligen den största klubben i Tyskland och det är många spelare som lyckats där i ung ålder och därför länkas jag med Bayern. Men vi får se vad som händer. Det finns spelare som vill stanna nära sin familj och sina vänner och andra vill flytta utomlands. Men en sak är ju säker - om man vill bli en stjärna i Tyskland så är Bayern rätt."
"Jag tycker att jag samlat på mig tillräckligt med internationell erfarenhet i Leverkusen. Jag kan rytmen i de internationella matcherna och jag känner mig säker på att jag kan gå utomlands och spela i klubbar utanför Tyskland. Just nu så vill jag bara ha en bra säsong. Efter det, så får vi se."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen