post image

Harry Maguire: Ingen skuld på Jesse

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire stöttar Jesse Lingard efter det helt matchavgörande misstaget mot Young Boys. 

United föll igår borta mot Young Boys efter en svag insats, där en helt galen bakåtpassning av Jesse Lingard snappades upp av Siebatcheu som satte 2-1 till hemmalaget i matchens sista sekunder.

En tung Champions League-premiären för United, som förvisso hade en man mindre i mer än halva matchen men som ändå var förvånansvärt bleka och tycktes ha glömt att det finns något som heter kontring – hade man ens ett anfall i andra halvlek?

United såg i alla fall ut att lyckas försvara sig till en poäng, men Lingards bakåtpassning var rent hjärnsläpp och innebar att det blev 0 poäng i en bortamatch där United var storfavorit.

Maguire säger att ingen skuldbelägger Lingard för förlusten.

"Det är tråkigt. Men sån är fotbollen. Folk gör misstag. Vi lägger ingen skuld på Jesse. Han försökte göra det rätta men slog en för lös passning. Alla gör misstag. Jag är helt säker på att varenda spelare som var på planen i dag har gjort misstag vid ett baklängesmål. Jesse kommer damma av sig det där och vara redo igen på söndag. Vi villar inte att förlora någon match. Vi är besvikna, men vi har fem matcher kvar och vi ser fram emot att vinna nästa och bygga momentum därifrån."

Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Spelar ingen roll om han gjorde ett misstag som gjorde att vi förlorade matchen. Glöm att vi var värda en poäng från detta mötet. All fokus på Ole och hur dålig han var, vilka uppenbara hjärnsläpp han fick och hur feg han är.
    Ett lag som har 1-0 och backar hemåt kommer ALDRIG ikapp tempot om det andra laget gör 1-1. Särskilt inte om man byter ut lagdelar som gör att man förändras till ett defensivt lag. Antingen står man upp och kämpar mer, eller blir man en sköldpadda och drar sig tillbaka in i skalet. Ole är sköldpaddan, laget är för bra för honom.

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen