post image

Hargreaves: Sancho är ett specialfall

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Owen Hargreaves tror att Manchester United kommer lägga stora pengar på Jadon Sancho i sommar trots att den ekonomiska verkligheten förändrats. 

Coronapandemin har ändrat landskapet för transfers. Exakt hur vet vi ännu inte, men den generella uppfattningen är att marknaden kommer omkalibreras och transfersummor återgå till mer “rimliga” nivåer efter att ha skenat och skenat på senare år.
United jagar som bekant Jadon Sancho och om den affären kommer gå att genomföra i år återstår att se. Dortmund har vidhållit att man inte kommer sänka sin prislapp – som tros ligga på mellan £100 – £120 miljoner – men den f.d Unitedmittfältaren Owen Hargreaves tror att United har finanserna för att köpa Sancho i sommar och att det är en spelare som är värd investeringen.
“Jag tror Jadon är ett specialfall. Vem som än får honom kommer betala en stor summa, men det är en spelare för potentiellt ett decennium. Så han kan ta sig in i alla våra stora lag – lag som Man City, Liverpool, Barcelona eller Real Madrid. Hans nivå är så bra.”
“Jag tror att transfersummor med all säkerhet kommer sänkas. Men jag tror att de stora klubbarna som tex Bayern München och Man United fortfarande kommer ha pengar att göra vad de vill göra. Kanske inte i kvantitet men i kvalité.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen