post image

Hård kritik riktad mot Keane efter uttalandet

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

West Ham-bossen David Gold riktar en hård känga mot Roy Keane efter dennes kritik av Declan Rice. "Keane måste komma över det här nu. Det är skamligt!"

Inför Englands landskamp häromdagen så var Roy Keane skeptisk till hypen kring Unitedryktet Declan Rice, som han kallade ”slarvig och inkonsekvent.”
Den 20-årige mittfältaren representerade Irland under sina ungdomsår, men har nu valt att istället representera England och West Ham-bossen David Gold tror att det är en bitterhet i det som ligger till grund för Keanes kritik.
 

"Keane måste komma över det där. Declan gjorde sitt val och jag tror det är det som ligger bakom Keanes kommentarer. Det är ganska så skamligt när en f.d spelare talar så som han gjorde om en ung man. Det var lågt, vansinnig, orättvist och arrogant att sikta in sig på honom av alla de engelska spelarna."
"Det var inte ens en analys av en 20-årig grabb som knapp ens startat sin karriär i landslaget för guds skull. Och det är inte första gången han gör såhär. I en tidigare sändning sa han att han (Rice) borde sitta i studion med experterna snarare än att vara ute på planen. Chockerande! Declan har valt att spela för England och Roy Keane måste komma över det."
Declan Rice ryktas vara ett av Manchester United primära transfermål.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen