post image

Han toppar Uniteds önskelista. Här är Real Madrids prislapp

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Real Madrid skickade direkt till din email.

Enligt den engelska tidningen Daily Mail så är detta summan som Real Madrid kommer kräva för att släppa Rapahel Varane i sommar. 

Daily Mail skriver att den mittback som toppar Manchester Uniteds önskelista inför transferfönstret är Real Madrids rutinerade fransos Raphael Varane.

Enligt rapporten så har Manchester United fått uppmuntrande signaler som tyder på att 27-åringen vill lämna Real efter säsongen och man sägs se honom som den perfekta partnern till Harry Maguire i mittförsvaret.

Fransmannens kontrakt med Real Madrid går ut sommaren 2022, men trots att han bara har ett år kvar på kontraktet så sägs Real Madrid värdera honom till £60 miljoner. Enligt Daily Mail så hoppas dock United att få ned det priset i sommar, med tanke på den korta tid som återstår av hans kontrakt.

Manchester United försökte signa Varane redan 2011 då han lämnade Lens. Men den gången vann Real Madrid racet och han har under sina tio år i klubben nått enorma framgångar och spelat hem hela 18 stora titlar. Och har är dessutom världsmästare med Frankrike.

Under gårdagen förekom rapporter i spansk media om att Villareals 24-årige mittback Pau Torres är mittbacken som United prioriterar, men Varane har länkats allt mer frekvent med Old Trafford under den senaste tiden.

Och när Gary Neville under en Q&A häromveckan fick frågan om vilken spelare han helst vill se United värva i sommar, svarade han kort och gott - "Varane."

 

Källa: MEN, Daily Mail

Mest lästa Real Madrid senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen