post image

"Han måste vara bäst i Europa"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d fotbollsspelaren Tony Cascarino anser att Aaron Wan-Bissaka är Europas bästa högerback en-mot-en.

Manchester United gjorde en riktigt stark match mot Manchester City och vann derbyt på Ethiad Stadium med 2-1 i lördags kväll. En stor anledning till detta var Wan-Bissakas superinsats där han totalt raderade ut Raheem Sterling, Gabriel Jesus.
Wan-Bissaka stod för brytning efter brytning mot en av Englands absolut bästa spelare (Sterling) och den f.d Aston Villa, Celtic och Chelsea-anfallaren Tony Cascarino anser att Wan-Bissaka bör ses som en av Europas bästa högerbackar. Eller kanske till och med den bästa.
”När jag såg Manchester-derbyt så slogs jag av en av de mest otroliga defensiva insatserna jag någonsin sett. Wan-Bissaka måste enligt mig vara den bästa backen en-mot-en i landet och kanske även i Europa” säger Cascarino till The Times.
Wan-Bissaka vann med all rätt Man of the Match i derbyt.

 
Källa: Times
 
 
 

 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Lopa,
   Håller med. Och just hans brist på offensiva egenskaper kommer hålla honom borta från landslagsspel. Möjligen en truppspelare, men inte en startspelare. England har ett par bättre alternativ. Men, om AWB inte platsar i landslaget, är detta bara goda nyheter för United. Skaderisken är stor med alla dessa landslagssamlingar.

   3
   0
 1. De defensiva takterna är ju svårare att träna sig till än de offensiva. Onekligen behöver han utvecklas offensivt, men över tid med tryggheten, mer möjligheter och självförtroende kommer offensiven också balanseras mer med den defensiva perfektionen han utför på planen.
  Förra säsongen producerade han 3 assister i PL med CP. Så det finns lite produktion inom honom. (För att jämföra med Shaw som hade 5 och Young hade 3.)

  0
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen