post image

"Han kommer alltid sätta United före sig själv"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle Manchester United högerbacken Rafael säger att han älskar Ole Gunnar Solskjaers sätt att styra Manchester United. 

Ole Gunnar Solskjaer har en betydande historia i United som spelare och en, som det verkar, väldig sympatisk personlighet – och nu tycks han även ha fått Manchester United på rätt köl på spelmässigt. Laget var innan spelstoppet obesegrade i elva raka matcher och framförallt så fanns det många spelmässigt positiva signaler som gav indikationer om en ljus framtid.
Rafael Da Silva, som höll till i United mellan 2008 – 2015 tror på Solskjaer och säger att han alltid kommer sätta Uniteds bästa före sig själv.
”Jag älskar Ole. Jag älskar hur han är som person och som manager. Självklart finns det mycket kvar att göra men jag tycker han gör det på rätt sätt. Han är en person som älskar Manchester United och han kommer göra allt för att hjälpa klubben. Det såg jag när jag själv hade honom som coach och det är viktigt. Han är en person som kommer tänkta på Manchester United och inte sig själv i första hand. Det är många coacher som aldrig skulle göra det – de tänker snarare på sig själva först och sedan klubben.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen