post image

"Han har enormt stor betydelse"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Axel Tuanzebe hyllar sin mittbackskollega Harry Maguire och säger att denne har haft enormt stor betydelse redan under sitt första halvår i laget. 

Manchester United värvade i somras in Harry Maguire från Leicester för £80 miljoner och han blev i och med övergången världens dyraste försvarsspelare genom tiderna. 26-åringen har hittills haft en habil Unitedkarriär utan att varken glänsa överdrivet mycket eller floppa, men han har ju inte hyllats på samma vis som sin motsvarighet i Liverpool – Virgil Van Dijk. En jämförelse som kanske inte bör göras överhuvudtaget, förvisso.
Sedan Ashley Young lämnade United för Inter i januari så är nu Maguire permanent kapten i laget och Axel Tuanzebe hyllar Maguires inflytande och det avtryck han gjort sedan ankomsten förra sommaren.
”Enormt mycket respekt för honom för att han fick kaptensbindeln. För mig handlar det aldrig om hur länge du varit någonstans. Det handlar om vilket avtryck du gör och tiden du tillbringar med grabbarna. Han har haft en enorm inverkan på klubben. Han har verkligen föregått med exempel och lyckats leda laget.”

"Vi vi håller på att bli bättre. Vi är ett ungt lag och om vi får tid på oss så tror jag vi kommer bli väldigt starka och att vi kommer utmana om titlar. Men jag vill skicka ett stort grattis till Harry, för jag tycker han förtjänar bindeln med tanke på vilket avtryck han redan gjort på klubben."
 
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen