post image

"Han borde inte få mer pengar att spendera"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Crystal Palace tidigare ordförande Simon Jordan anser att Ole Gunnar Solskjaer inte är rätt man för Manchester United och att han inte borde få mer pengar att göra värvningar för. 

Manchester United har under slutet av förra säsongen och under första halvan av den pågående säsongen gått historiskt dåligt och många ifrågasätter huruvida Ole Gunnar Solskjaer – med sin begränsade erfarenhet – är rätt man att leda Manchester United framåt. Speciellt eftersom det inte finns några bevis på framsteg. Snarare tvärtom. Men norrmannen har ledningens stöd och det ska mycket till för att han ska hänga löst. Möjligen en katastrofal avslutning på säsongen där United missar topp-fyra, åker ur Europa League och FA Cupen.
Men som saker står så är det Solskjaer som förväntas hålla i sommarfönstret och få stor uppbackning av ledningen i ombyggnationen av laget. Crystal Palace f.d ordförande Simon Jordan tycker dock inte att Solskjaer bör få en krona till att spendera, eftersom han inte kommer lyckas ta United framåt oavsett vilka spelare man värvar, menar Jordan.
Jordan säger till TalkSport:

"Ed Woodward gick i veckan ut och sa att de inte är där de vill vara och att de kommer spendera pengar den här sommaren. Men jag tror verkligen inte att managern är kapabel att leda vem de än värvar in och att ta Man United tillbaka till nivån där de måste vara."
"Om jag skulle ge Solskjaer £150 - £200 miljoner att spendera? Nej. Jag hade inte gett honom jobbet från början. Men det är ju inte jag som leder Man United. Jag tycker dock att det var ett uselt beslut. Jag tycker det var ett oundvikligt misstag att ge honom jobbet efter vad han uppnått på bara några få matcher."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

  1. Zidane fick ju jobbet i real utan egentligen någon tränarerfarenhet vad gäller A-lag, samma med Guardiola i Barcelona. Jag tycker det blir lite löjligt att måla ut Uniteds ledning som korkade bara för att man gav Ole chansen. Han var ju tänk som interim men gjorde ju vansinnig succé så han fick fortsätta. Hade man inte låtit honom fortsätta efter den enorma succéinledningen (han slog ju rekord på rekord) så hade nog snacket också varit att man var korkade.

   11
   63
   1. Bra point!
    Tänkt samma sak!
    Men sen har vi våra dåliga rekryteringar sen förr dratt ner detta beslutet, ett beslut som också har visat sig vara felaktigt, Ja!
    Men det är värt att tänkas på, vi försökte med den utvalde och två världstränare. Och det funkade inte, sen tog vi en ur ”dom egna leden” som ala Zidane, Guardiola.
    Så dom försökte tänka annorlunda och jag ger dom det!
    Och efter att ledningen ha varit överallt runt om i tränarhierarkin och misslyckats om och om igen så säger det mycket mer om våran ledning än vad säger om våran nuvarande tränare!
    Hellre OGS kvar med ny ledning än samma ledning med Pocche!
    Helst ny ledning med Pocche dock 🙂
    Sry Ole!
    PS. undrar hur många UNlikes jag får, 58 kanske?

    2
    30

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen