post image

"Han blir bara bättre och bättre."

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Både Ole Gunnar Solskjaer och Scott McTominay var fulla av beröm för Fred efter matchen mot Norwich, efter ännu en stark insats av den allt mer formstarke brassen. 

Fred kom till Manchester United sommaren 2018 från Shakhtar Donetsk och han blev i och med övergången klubbens sjätte dyraste värvning genom tiderna med en prislapp på £53 miljoner. Men han levde inte upp till förväntningarna. Lång ifrån. Varken under Jose Mourinho eller Ole Gunnar Solskjaer fungerade det. Men nu över ett år efter flytten till United så har han äntligen börjat visa bättre form.
I Paul Pogbas frånvaro och med en skadad och icke önskvärd Nemanja Matic så har brassen fått chansen på mittfältet tillsammans med Scott McTominay och gjort det väldigt bra både mot Liverpool och mot Norwich.

"Fred var briljant i dag. Vi jobbar som ett team och vi får bättre och bättre förståelse för varandra som mittfälts-duo. Så jag tycker han var fantastisk och han ska ha beröm för sitt framträdande" sa McTominay efter gårdagens match.
Och Ole Gunnar Solskjaer instämde:
"Fred var väldigt bra med Scotty. De har varit väldigt bra tillsammans i de två senaste matcherna - mot Liverpool och i dag. Jag är mycket glad för Fred. Han har haft en tuff tid, men nu blir han bara bättre och bättre och han kommer vara viktig för oss eftersom vi har några skador."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen