post image

”Han behöver prata med sin agent. Det är dags att gå vidare nu”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Micah Richards och Don Hutchinson säger att det är hög tid för Donny van de Beek att lämna Manchester United. 

Van de Beeks mardröm i Manchester United fortsätter. På de sex inledande matcherna av säsongen så har 24-åringen bara fått 50 minuter ute på planen, varav endast fem minuter i ligaspelet.

Spelaren ville bort i somras och en övergång till Everton var mer eller mindre klar, när United i sista sekund blockade affären. Men Solskjaer fortsätter signalera väldigt tydligt att han inte har något förtroende för holländaren och den f.d mittfältaren Don Hutchinson säger till BBC 5 Live att spelaren att det är dags att pusha igenom en flytt från klubben.

"Donny van de Beek behöver ha en konversation med sin agent som sedan har en konversation med managern och VD:n för ett VM ska spelas om 18 månader. Han kan inte bara sitta på bänken och spela i Ligacupen och få några enstaka minuter.  Donny van de Beek behöver gå vidare."

Den f.d Manchester City-backen, numera experten Micah Richards instämmer.

"När Man United blev tio man mot Young Boys visste vi alla helt säkert att Van de Beek skulle plockas av. När det blir en sån situation - att man vet att en spelare kommer plockas av innan det ens signaleras. Han kanske lyckas komma tillbaka.. Man ska aldrig räkna bort en spelare."

"Skillnaden mellan honom och Jesse Lingard är att Lingard byts in och påverkar matcher, men Van de Beek får inte riktigt den chansen att göra det med tanke på vilka spelare som spelar på hans position. McTominay är tillbaka nu också så han kommer få mer speltid. Matic och Fred, som Solskjaer tycks gilla mycket. (och givetvis Bruno). Så det kommer bli väldigt svårt för honom."

Källa:

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen