post image

”Han är en stor influens som alltid ser till att prata med alla”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Brandon Williams slår tillbaka mot rapporterna om att Cristiano Ronaldo delar omklädningsrummet. 

Det har under året förekommit rapporter om att Ronaldos närvaro i omklädningsrummet stjälper snarare än hjälper vissa av Manchester Uniteds spelare. Hans aura är för stark och hans krav på sina medspelare för höga.

Om så är fallet låter vi vara osagt. Ronaldo är en av världens genom tiderna mest framgångsrika spelare och han bör rimligtvis fungera som en inspiration och motivation för de yngre spelarna runtomkring honom.

Och Brandon Williams - som just nu är både skadad och långt ned i frysboxen - säger i motsats till de negativa rapporterna, att superstjärnan är en stor influens som alltid tar sig tid för alla lagkamrater.

"Jag var inte där (utlånad) när han först kom tillbaka, men sedan han kom så har han varit en enorm influens. Han pratar alltid med mig och han ser alltid till att han inte lämnar någon utanför. Han pratar med alla spelarna" säger Williams till The Sportsman.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Så trött på ”rapporter” ifrån omklädningsrummet. Vem vad när hur varför?
    Är det en spelare som pratar och inte gömmer sig så får man lyssna men allting annat är för visningar/klicks eller vad det nu heter. Aldrig är det en lugn stund, inte ens när laget ser ut att må bra.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen