post image

Hamann: Werner borde välja United framför Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle Liverpool-spelaren Dietmar Hamann anser att Timo Werner bör välja Manchester United eller Chelsea framför Liverpool om han lämnar RB Leipzig i sommar. 

Manchester United missade sitt primära transfermål för anfallet – målmonstret Erling Braut Håland, som istället skrev på för Dortmund trots intensiva rykten om United under januarifönstret. United tvingades sedan till en panikartad lösning då man under Deadline Day lånade in Odion Ighalo från Shanghai Shenhua. Om den 30-årige nigerianen kommer lyckas eller ej får vi se under våren, men oavsett vilket så förväntas United göra en anfallsvärvning i sommar.
Ett namn man länkats med är RB Leipzigs mycket talangfulla anfallare Timo Werner. 23-åringen har redan gjort 20 mål på 22 framträdanden i Bundesliga denna säsong och lär vara hett eftertraktad på transfermarknaden. Liverpool är också starkt länkade med tysken och enligt uppgifter häromveckan är man i långt gångna förhandlingar om hans signatur, men den gamle Liverpool-mittfältaren Dietmar Hamann anser att landsmannen Werner bör välja United eller Chelsea framför Liverpool.

"Timo Werner har hela tiden blivit bättre. Han har gjort mål igen i Champions League och har redan gjort över 20 mål i Bundesliga den här säsongen. Jag förväntar mig att han spelar i ett väldigt stort lag snart. Det är såklart en ära för honom att länkas med Liverpool. Men frågan är - passar han i Liverpool? Enligt mig är han som starkast när han spelar i mitten och kan använda sin största styrka - snabbheten."
"I Firmino så har Liverpool en anfallare som alltid är spelbar och som klickar med sina lagkamrater. Om Werner gick till Liverpool så tror jag han hade spelat på kanten, men där finns redan två absolut otroliga spelare i Mane och Salah. Om inte någon av de tre spelarna skadar sig eller flyttar så kommer han inte få speltid och jag tror inte han vill ha det på det viset. Liverpool är riktmärket, men enligt mig hade han passat bättre för Manchester United eller Chelsea."
En annan anfallare United länkats frekvent med är Lyons fransman Moussa Dembele. Men Timo Werner är en riktigt vass spelare och förhoppningsvis försöker United få honom om han blir aktuellt för att lämna Leipzig i sommar.
Vilken anfallare hoppas ni United signar?
Källa: Mirror

 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen