post image

Hålands korta kommentar om United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erling Braut Håland ger en kort kommentar om framtiden efter rykten om Manchester United, Real Madrid och Juventus. 

Erling Braut Håland har varit en av höstens stora succéspelare och genombrott i Champions League, där han öst in mål. Efter att ha blivit den första spelaren sedan Wayne Rooney att göra hattrick i sin debut så blev han historisk då han blev den första spelaren att göra sex mål i sina första tre matcher i turneringen.
Hans framträdanden har gjort att han nu ryktas vara aktuell för en rad storklubbar och han har givetvis länkats med Manchester United – och en återförening med Ole Gunnar Solskjaer, som han spelade under i Molde.

En reporter från den norska tidningen Dagbladet frågade honom: "Juventus, Manchester United och Real Madrid. Vad tror du om att spela för någon av dem?"
Och 19-åringen svarade bara kort: "Du vet vad jag kommer svara. Ingen kommentar."
Hans far - den f.d Man City, Nottingham och Leeds-spelaren - Alf Inge Håland, sa nyligen att sonen är som gjord för Premier League och att målsättningen är att flytta till England förr eller senare.
"Vid något stadie vill han spela i Premier League, men när det blir vet jag inte. Det är en väldigt tuff liga. Just nu ligger han på en högre nivå än vad vi trodde han skulle göra vid det här stadiet. Han är som gjord för Premier League, men om det kommer ske nu eller senare vet vi inte."
"Nu är han i Salzburg - en fantastisk klubb som spelar i Champions League - så på sätt och vis har han ingen brådska. De har tidigare visat att de är en språngbräda och om de ska rekrytera spelare i framtiden så kan de inte sätta en dum prislapp på spelarna, för då kommer ingen vilja gå dit."
"Han var Leeds-fan och City och Nottingham Forest-fan - han följde ju mig. Men så gör man när man är ung. Det är olika saker att vara supporter och att ha ett jobb, men ja han föddes i Leeds."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen