post image

Håland vill ha garantier av Woodward

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt norska TV2 så vill Erling Braut Håland ha en garanti från Ed Woodward om att Ole Gunnar Solskjaer sitter säkert på sin post. 

Manchester United ser ut att vara favoriter till Hålands signatur och ryktena tar mer och mer fart. 19-åringen sägs luta åt att välja United framför Borussia Dortmund eller RB Leipzig, men Norska TV2 rapporterar dock att han vill ha en garanti från Ed Woodward om att Solskjaers framtid i United är säker, trots sviktande resultat.
Signalerna från ledningen har hela tiden varit att man har en långsiktig vision och att Solskjaer är den som kommer driva processen och uppbackningen verkar denna gång vara en annan än den som tidigare managers haft. Men allt har väl en gräns. Om United sjunker konsekvent under en längre tid så kommer ledningens tålamod att testas och då återstår det att se hur länge man står bakom Solskjaer.

Trots tabellplaceringen får det väl ändå sägas att United faktiskt visat positiva tendenser under hösten. Man har gjort det väldigt bra mot de bättre lagen och Solskjaers värvningar har levererat. Nu gäller det för norrmannen att fortsätta göra lyckade värvningar och hitta lösningar på hur man ska prestera bra även mot motstånd som backar hem.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Sådana garantier kan man aldrig ge nuförtiden, oavsett vad det handlar om. Politik, fotboll, giftermål – löften betyder inget längre så Håland har två val:
  1. Skita i att komma till världens största klubb med 76 000 på varje hemmamatch oavsett motstånd.
  2. Skriv på kontraktet och gör det bästa av det, oavsett om det är Ole, Gunvald Larsson eller Jan Björklund som är manager.

  5
  10
 2. Fast jag reagerar mer på ”Solskjaers värvningar har levererat”. Den enda som har levererat över förväntan är James.
  Varken AWB eller Maguire har legerat efter förväntan. Inte efter min förväntan alla fall. OK. AWB är PLs bösta defensiva högerback. Inget snack där. Men tyvärr hans bidrag han i det offensiva är lika med noll.
  Maguire är inte alls den där stabila härföraren som vi alla skriker efter.
  Jag tycker att han är ungefär lika svajig som Lindelöf. Ömsom vin, ömsom vatten.
  Tycker att United är ett jättebra lag i placeringar 5-10 i PL. Men inte så mycket mera. Inte idag alla fall.

  4
  1
    1. Gmo,
     Så att stå för sina åsikter om och om igen är fel, speciellt om man väljer att göra det på ett stökigt forum online utan regler?
     Kom med tips då du som vet hur man ska bete sig, som framhäver dig själv som någon slags expert inom internetforumsetik? 🙂
     Jag skrev till Jensan just för att vi skrev en massa under föregående fönster som vi dessutom delade en hel del åsikter kring.

     4
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen