post image

Håland stekhet på marknaden. 11 klubbar intresserade

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den norska tidningen VG så är inte Manchester United den enda klubben som bevakat Erling Braut Håland under hösten. 

Ryktena om Erling Braut Håland blir allt flera och mer intensiva. Det har ryktats om att Solskjaer nu fattat beslutet att han vill värva 19-åringen – som han tidigare jobbat med i Molde – till Manchester United och att man helst vill göra det redan i januarifönstret.
Håland har tagit Europa med storm under hösten då han öst in mål i Champions League. I veckan gjorde han sitt åttonde mål i turneringen och blev därmed den tredje spelaren genom tiderna att göra mål i sina fem första CL-matcher, efter Del Piero och Diego Costa.

Det har rapporterats att Solskjaer haft en dedikerad scout med uppgiften att hårdbevaka Håland under hösten, men enligt den norska tidningen VG så har många klubbar visat intresse för spelaren.
VG skriver att hela elva klubbar regelbundet haft representanter på plats för att bevaka Håland och dessa ska förutom Manchester United vara Arsenal, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayern München, Borussia Dortmund, Manchester City, Chelsea, Valencia och Sevilla.
Tror ni United vinner racet? Och vore det en bra värvning, tror ni.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. En riktigt oprövad och ung spelare som är i ett flyt nu och gör mål på det mesta. Har svårt att se att han kommer befinna sig på denna nivån kontinuerligt. Dessutom kommer han bli riktigt dyr. Han lever således upp till alla krav som våran klubb ställer på en värvning.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen