post image

Håland om all spekulation

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erling Braut Håland är starkt länkad med framförallt Manchester United, men säger att han håller sig fokuserad på RB Salzburg och nutiden. 

Håland har under hösten gjort stort avtryck i Champions League, där han öst in mål för sitt RB Salzburg. Hans starka prestationer har gjort att många storklubbar fått upp ögonen för honom och han  sägs vara Manchester Uniteds primära transfermål för januarifönstret.
I kväll tar Salzburg emot Liverpool i Champions League och på presskonferensen inför matchen fick Håland frågan om all spekulation och hur det påverkar honom.
”Jag är bara fokuserad på mitt jobb – att spela fotboll. Jag försöker njuta av vad jag gör varenda dag och jag går in med ett tydligt mindset och njuter av stunden här och nu. Min fokus nu är på Salzburg och på mig själv som spelare. Det är inte alls svårt. Jag njuter av att spela fotboll varenda dag.”

"Min far (Alf Inge-Håland) var en f.d spelare så han har hjälpt mig, men jag har också många vänner som hjälper mig med sånt här. Det är inte lätt att göra det jag gör varje vecka, men det är vad jag försöker göra. Min far har hjälpt mig mycket. Det här är den största matchen hittills i min karriär. Det är såna här matcher man drömmer om och jag lever drömmen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen