post image

Håland: Det söker jag i en klubb

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erling Håland förklarar vad han tittar efter vid utvärderingen av potentiell klubbadress. 

Målmonstret Erling Håland var mycket nära United i januari, men han valde att krita på för Dortmund. Dortmund i alla ära, men norrmannen tros dock vara ämnad för högre höjder än så och det ryktas redan nu om att Real Madrid och Manchester United kommer försöka köpa loss honom så snart tillfälle ges.
Håland har en utköpsklausul på £66 miljoner inskriven i sitt kontrakt, men det är något oklart exakt när den börjar gälla. Troligtvis nästa sommar. Och i en intervju med Eurosport förklarar han vad en potentiell framtida klubb måste erbjuda.
”Man måste tajma det med hur bra man är – hur bra klubben är, hur folket där är, hur de tar hand om en och hur de hjälper en utvecklas. Det finns många faktorer och jag minns när vi diskuterade med Salzburg och olika klubbar så kom vi snabbt fram till att Salzburg var det bästa alternativet. Jag har alltid tänkt att jag inte kan överskatta mig själv. Det har alltid varit viktigt för mig. Att säga ”Ja jag är bra, men det finns många bra spelare där ute.” Så det har alltid varit väldigt viktigt för mig att inte tro att jag är bättre än vad jag faktiskt är.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen