post image

Håland: De pressar mig för besked, så jag måste bestämma mig nu

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erling Håland medger att han kommer fatta beslut om framtiden redan nu. 

Erling Håland är länkad med alla världens storklubbar inför sommaren, då hans utköpsklausul på endast £65 miljoner träder i kraft. Han har länge länkats mycket starkt med både Manchester United och Manchester City, samt Real Madrid. Men det har också pratats om att han kan bli kvar i Dortmund ytterligare ett år.

Det har under den senaste tiden har det rapporterats att Dortmund under kommande veckor ska hålla ett möte med Håland och Mino Raiola för att få klarhet i framtidsplanerna och i en intervju med Viaplay efter gårdagens match mot Frieburg medgav Håland att Dortmund nu sätter allt mer press för att få besked.

"Under det senaste halvåret har jag valt att inte säga någonting utav respekt för Dortmund, men nu har de börjat pressa mig till att fatta ett beslut. Men allt jag vill göra är att spela fotboll. Men de sätter press på mig om att fatta beslut om framtiden, så det betyder att jag måste fatta mitt beslut snart."

"De sätter mycket press på mig och jag måste acceptera det. Jag har valt att inte säga någonting av respekt för klubben och fansen, men nu kommer mycket press från klubben så det säger sig själv att det är tid att påbörja saker nu. Ja det är vad de vill (att beslut ska fattas om framtiden). Det betyder att säker måste hända nu. Jag sa redan från början att jag bara vill fokusera på fotbollen för då är jag som bäst. Inte när andra saker stör i huvudet."

På frågan när han själv hade velat fatta sitt beslut svarade han:

"Inte nu för vi är mitt i en svår period med många matcher. Allt jag vill är att spela fotboll, men det går inte att göra nu."

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen