post image

Guardian: Uniteds beslut om Kane

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Guardian tvingas Manchester United rita om sin transferbudget och ska ha fattat beslut om Harry Kane därefter. 

United tros vilja signa en bevisad målgörare i sommar och Harry Kane är den anfallare som på sistone länkats starkast med klubben. Kane – som är den bästa engelska centrala anfallaren – hade passat Uniteds projekt, ambitionsnivå och historia men han har kontrakt med Spurs till sommaren 2024 och skulle därmed kosta en enorm peng att köpa loss – speciellt om man är en ligarival.
The Guardian menar att United precis som alla andra klubbar måste rita om sin transferbudget i coronakrisens spår och att det inte kommer bli aktuellt att lägga £150 – £200 miljoner på en spelare och accepterar därmed att man inte kommer kunna köpa Kane.
Rapporten nämner dock inget hur United ser på dyra värvningar av spelare som tex Jadon Sancho – som man länkats med i rapport efter rapporter under lång tid.
Ole Gunnar Solskjaer sa nyligen att Uniteds transferplaner inte kommer att påverkas av den ekonomiskt pressade situationen.
”Fotbollen kommer att återgå till det normala vid någon punkt och det är väldigt viktigt att vi är redo då. Vi vill vara bäst på allt och självklart har vi nu en chans att tillbringa mer tid på att diskutera spelare, diskutera planer. Vi har utvärderat vad vi behöver och vi har såklart tillsammans med coacherna tittat på matcher, utvärderat matcher, diskuterat under videokonferens som vi gör nu (i intervjun).”
”Vem vet hur marknaden kommer reagera på det här? Vem vet vilka klubbar som kommer behöva sälja spelare? Ja det kan kanske finnas en situation där vi kan dra fördel av det och jag vet att Man United är en av de största klubbarna med starkast ekonomi. Jag är säker på att vi kommer kunna göra de affärer vi vill göra när vi återvänder till det normala. Vi planerar, vi diskuterar vad vi ska göra, vad vi kan göra och klubben har varit väldigt bra hittills” sa Solskjaer i början av april.

Källa: The Guardian
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen