post image

Guardian: United överväger Martinez

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Guardian så överväger Manchester United att försöka värva Inters succéanfallare Lautaro Martinez. Men det blir ingen billig historia, skriver Guardian. 

Manchester Uniteds anfall har lämnat mycket att önska under hösten, men sedan Anthony Martial återvände från sin skada så har det börjat hända grejer. Marcus Rashford har vaknat till liv och en anfallslinje med Rashford, Martial och James ser plötsligt väldigt intressant ut.
Ole Gunnar Solskjaer vill nog sannolikt ändå förstärka i offensiven och Manchester United har som bekant länkats med många spelare på anfallspositionerna.

En av dessa är Inters succéspelare Lautaro Martinez, som glänst både i ligan och Champions League under hösten med sju mål på 13 matcher. Och under landslagsuppehållet gjorde han även hattrick för sitt Argentina.
The Guardian skriver att Manchester United överväger 22-åringen som ett alternativ, men att han kommer kosta minst £100 miljoner att få loss från Inter.
Martinez lär dessutom ha flera alternativ om han skulle lämna Milano. Bl.a så har Barcelona uppgetts vara intresserade av att värva honom.
Källa: Guardian

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen