post image

Greenwood: Jag vill ha mer

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mason Greenwood säger att han kommer fortsätta jobba stenhård för att kunna fortsätta leverera supermål som det i går mot Watford. 

Manchester United hade en bra dag hemma på Old Trafford i går. Bruno Fernandes dominerade och låg bakom det mesta – bl.a assisten fram till Mason Greenwood pärla som innebar 3-0. 19-åringen dundrade upp bollen i nättaket från distans och sa efter matchen att han nu är hungrig på mer och mer.
”Det var en otrolig känsla att göra målet. Jag jobbar bara hårt för laget och jag är glad när jag gör mål och jag ska fortsätta jobba hårt för att få fler mål. Att redan nu ha gjort 11 mål är fantastiskt och jag vill ha mer och mer. Jag kommer bara fortsätta jobba hårt.”

Och Greenwood passade även på att hylla Bruno Fernandes inflytande:
"Vi spelade bra och det kunde blivit mer, men vi fick segern. Att få tre poäng var det viktigaste. Det var viktigt att kliva av i halvtid med ledning för det var en svängning match. Så det var en känsla av lättnad när Bruno tog sig igenom och fick straffen och sedan satte den. Det gav oss en boost för andra halvlek."
"Bruno är en toppenperson. Han hjälper laget på alla möjliga sätt både i offensiven och defensiven. Det är fantastiskt att ha honom i klubben. Det är härligt att se honom spela på Old Trafford och göra sitt första mål. Jag är säker på att det kommer bli fler. Det ser ut som att han varit här i flera år och han har verkligen stadgat sig bra redan. Han är en del av gruppen och laget nu."
Och givetvis Martials världsklassmål:
"Anthonys mål var briljant. Vad kan man säga. Det är Anthony Martial. Han gjorde det han gör framför mål. Bra gjort."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen