post image

Greenwood förlänger med United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Uniteds unga supertalang Mason Greenwood har nu tecknat nytt långtidskontrakt med klubben. "Det är en sann dröm att få spela för den här klubben" säger den 18-årige anfallaren.

Greenwood, som varit i Manchester United sedan sju års ålder, blev den yngste sUnitedspelaren någonsin att starta en Premier League, då han i maj fick sin fulla debut av Ole Gunnar Solskjaer i matchen mot Cardiff.
Han imponerade under försäsongen och har kommit att få en viktig roll i laget under denna säsong. Nu har han tecknat nytt kornakt med United. Och kontraktet sträcker sig till sommaren 2023, med option om ytterligare ett år.

Greenwood säger:
"När man växt upp som Manchester United-fan så är det verkligen en dröm at få spela för förstalaget. Jag vet att när jag spelar för den här klubben, så representerar jag Akademin och jag vill återgälda mina coachers förtroende genom mina framträdanden ute på planen. Jag lär mig hela tiden från managern och hans personal och jag vet att det här är den perfekta klubben för att hjälpa mig att nå min potential."
Ole Gunnar Solskjaer säger:
"Mason har utvecklats i vår fenomenala Akademi och vi är väldigt glada över de framsteg han gjort. I så ung ålder har han redan väldigt bra snabbhet och intelligens och han är en så naturlig avslutare."
"Sedan han kom in i förstalaget så har han verkligen imponerat på alla med sitt driv och sin attityd. Han har alla attribut för att bli en toppspelare. Mason lär sig varenda dag på träningarna och med bra arbetsmoral så råder det inga tvivel om att han har en väldigt ljus framtid för sig."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen