post image

Grealish om Manchester United-ryktena

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jack Grealish ger en kommentar om alla de rykten som under säsongen länkat honom med en flytt till Manchester United. "Klart det är kul, men tar det med en nypa salt" säger Grealish. 

Aston Villa-kaptenen har gjort en imponerande säsong i Premier League och han sägs vara ett av Manchester Uniteds primära transfermål för sommarens fönster. I en intervju med The Express kommenterar han ryktena om United.
”Självklart är det kul. Vem skulle inte gilla att pratas om på ett bra sätt? Men ärligt talat så försöker jag ta allt med en nypa salt. Jag var med om allt det där för fem år sedan när jag slog igenom och det pratades mycket om mig. Jag var då 19 år, gick ut på nätet och läste om mig själv och jag kunde inte tro det var sant.”

"Jag figurerade i tidningarna hela tiden och de stod saker som "är det här nästa stora spelare?" Sedan går något fel och allt faller över dig som ett ton stenar. Det är kul att läsa och kul att höra, men jag låter det inte påverka mig så mycket för jag vet hur snabbt allt kan ändras."
24-åringens fina säsong kan och bör innebära att Gareth Southgate överväger honom för det engelska landslaget och han medger att det är en dröm.
"Jag kan inte låta bli att drömma om att spela för England för det är vad jag vill göra. Jag hoppas att jag gjort tillräckligt för att bli kallad, men jag tror även att jag kan göra ännu bättre ifrån mig. Det är den uppriktiga sanningen. Folk på utsidan kanske säger att jag gör bra ifrån mig, men jag vet med säkerhet att jag kan göra ännu bättre ifrån mig och göra ännu fler mål och assist."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen