post image

Grealish om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jack Grealish gav en kommentar om framtiden efter Aston Villas mycket viktiga seger mot Arsenal i går kväll. 

United har länge länkats starkt med Jack Grealish och han tros vara ett av klubbens primära transfermål inför fönstret. Igår tog hans Aston Villa en viktig trepoängare då man besegrade Arsenal och Grealish fick efter matchen frågan om framtiden.
”Jag är inte helt säker just nu. Jag har ett mål och det är att hålla den här klubben kvar i Premier League där alla fans vet att vi hör hemma. Det är det enda jag tänker på just nu – att hålla den här klubben kvar i Premier League. Och förhoppningsvis kan vi göra det på söndag.”
Enligt Mirror kommer Aston Villa kräva omkring £70 miljoner för Grealish om man håller sig kvar i Premier League, men priset skulle sannolikt sänkas om man åkte ur den högsta divisionen. Gårdagkvällens seger innebär dock att Villa har goda chanser att hänga kvar. Så länge man får ett bättre eller samma resultat mot West Ham som Watford får borta mot Arsenal i sista omgången så är PL-kontratet säkrat.
”Det känns enormt att vara över nedflyttningsstrecket. Jag tycker vi var väldigt bra med vår matchplan och vår defensiva insats. Jag tycker vi förtjänade det. Vi höll ut och nu har vi en massiv match på söndag mot West Ham” säger Grealish.

Källa. Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen