post image

Grealish: Jag har mognat

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jack Grealish ger en intervju med Sky Sports och pratar om resan han gjort under senare år och var fokus ligger nu. 

Grealish är ett av Manchester United primära transfermål inför sommarens fönster och i en intervju med Sky Sports pratar Aston Villa-kaptenen om det som varit och som komma skall:
”Det är mycket som är annorlunda. Allt som hänt i mitt liv, gott som ont, fotbollsmässigt har gjort mig till den jag är i dag. Jag hade inte ändrat på något om jag kunde. Alla vet att jag fick en del dålig press när jag var yngre, men jag hade inte velat ändra på det. Det har gjort mig till den jag är i dag.”

"Jag har redan påbörjat ett nytt kapitel. Det har hänt en del grejer under det senaste året och när jag var skadad - jag hade två allvarliga skador för ett par år sedan. En njurskada och sedan mina smalbenen. Jag var borta i tre fyra månader och när man är skadad så börjar man fundera på vad man verkligen vill uppnå. När jag var ung så kanske jag var var en aning omogen, men nu vet jag vad jag vill göra i min karriär - spela för Aston Villa och spela för England och vinna troféer. Det är målet."
"Vi presterar inte så bra som vi kan göra. Vi har tre förluster i ligan, så jag känner att vi inte är där vi vill vara just nu. Men jag har alltid sagt under säsongen att vi känner oss säkra på att hålla oss kvar, men man vet aldrig vad som händer i framtiden. Jag har alltid vetat vad jag kan göra och hur bra jag kan vara. Jag tvivlade aldrig på att jag skulle kunna prestera i Premier League. Jag gör mål och skapar mycket så jag hoppas det fortsätter."
Om Grealish målsättningar för framtiden ser annorlunda ut efter säsongen återstår att se, men han är starkt länkad med Manchester United och trots att han har Aston Villa i hjärtat sedan barnsben så vore det rimligt om han hade högre ambitioner.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen