post image

Grealish festnatt äventyrar övergången

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail är Jack Grealish fortfarande aktuell för Manchester United, trots helgens incident. Men United sägs följa situationen och Solskjaer är angelägen om att spelarna i laget uppträder ansvarsfullt. 

Grealish är ett av Manchester Uniteds primära transfermål för sommaren, men han riskerade i helgen sitt rykte då han var involverad i en dumdristig incident. Den 24-årige Aston Villa-kaptenen tros ha kraschat in sin bil i andra bilar efter en festnatt i England. Detta trots restriktionerna som råder och trots att han bara dagen innan uppmanade sina följare på sociala medier att stanna hemma och respektera myndigheternas riktlinjer om social distansering.
Under måndagen postade Grealish en video där han förklarade att han skäms över det inträffade och bad om ursäkt för sitt uppträdande i tider då alla medborgare har ett personligt ansvar att ta. Enligt Daily Mail så riskerar Grealish nu att äventyra sin förväntade flytt till United, men tidningen skriver att United fortfarande är klara favoriter till hans signatur och att en övergång är att vänta till sommaren.
Mirror skriver att United är redo att lägga ett bud på £60 miljoner för Grealish i sommar och Daily Mail menar på att affären kan bli värd upp till hela £80 miljoner. Men enligt Daily Mail kommer United nu att bevaka situationen efter att polisen inlett en utredning kring incidenten, som utspelade sig i Birmingham under söndagsmorgonen. Solskjaer är angelägen om att ha en disciplinerad trupp och spelare som uppträder ansvarsfullt och Grealish har tidigare varit involverad i incidenter och har ett rykte om sig att gärna festa till det.

Källa: Daily Mail
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ser man till både Grealish och Maddisons Instagram så är det vilket som, vad man än köper. Både gör det bra, båda kommer bli den ”nya Beckham” (dvs fina klockor, bilar, 75% fokus på fotbollen, kommer vilja gå vidare efter något år). Köper United någon av dem, så okej för mig för man får bra spelare men…. Finns det bättre spelare som inte festar så mycket som dessa? Ja.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen